Проливни дъждове предизвикаха наводнения в Тексас и наложиха издаване на

...
Проливни дъждове предизвикаха наводнения в Тексас и наложиха издаване на
Коментари Харесай

Лошо време в САЩ: В Тексас наводнения, в Южна Калифорния предупреждения за евакуация

Проливни дъждове провокираха наводнения в Тексас и постановиха издаване на предизвестия за евакуация в Южна Калифорния
Проливни дъждове провокираха наводнения в Тексас и постановиха издаване на предизвестия за евакуация в Южна Калифорния.

Проливни превалявания в Съединени американски щати нощес провокираха наводнения в Тексас, а управляващите в Калифорния издадоха предизвестия за евакуация поради евентуални кални свлачища в някои елементи на окръг Лос Анджелис, съобщи Асошиейтед прес. представена от Българска телеграфна агенция.

Според Националната метеорологична работа в някои елементи на Сан Антонио са паднали до 12,7 сантиметра дъжд от неделя вечерта. Проливни дъждове се изляха и над Хюстън, Далас, както и в разнообразни елементи на Северен и Източен Тексас.

Междувременно изобилните превалявания, съпроводили бурите през уикенда в Южна Калифорния, наводниха улици и автомагистрали и повалиха дървета.

Предупреждения за наводнения бяха издадени за региона към залива на Сан Франциско и крайбрежието на окръг Сан Диего, както и за източните планини и пустини. Внезапни наводнения заляха домове и прекатурнаха коли в град Сан Диего.

В цялата страна тази седмица не престават зимните условия, показва АП. Според Националната метеорологична работа в елементи от Калифорния и Тексас евентуално мощните превалявания се чака да продължат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР