Проливни дъждове и внезапни наводнения пометоха части от региона на

...
Проливни дъждове и внезапни наводнения пометоха части от региона на
Коментари Харесай

Проливни дъждове убиха 18 души в Оман, докато внезапни наводнения връхлетяха ОАЕ

Проливни дъждове и неочаквани наводнения пометоха елементи от района на Персийския залив, убивайки минимум 18 души в Оман и причинявайки разстройства в пътуванията в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

В Оман броят на починалите, разгласен във вторник, включва минимум девет възпитаници и техния водач, чието транспортно средство беше отнесено от наводнението в Самад А’Шан в неделя.

Националният комитет за ръководство на изключителни обстановки заяви, че избавителните екипи към момента търсят двама изчезнали.

Правителството даде почивен ден на административния личен състав в обществения и частния бранш заради неприятните метеорологични условия в няколко провинции, до момента в който отдалечената работа беше предложена в други елементи на султаната. Жителите също бяха призовани да се изтеглят в приюти, в случай че считат, че са в заплаха или поискани от управляващите да го създадат.

Полицаи и бойци бяха ситуирани в най-тежко засегнатата провинция Аш Шаркия Северна, с цел да транспортират жители от наводнен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР