Проливен дъжд се изсипа над София и областта тази вечер.Прочетете

...
Проливен дъжд се изсипа над София и областта тази вечер.Прочетете
Коментари Харесай

Проливен дъжд над София наводни улиците

Проливен дъжд се изсипа над София и региона довечера.
Прочетете още
На площад " Сточна гара " от страната на Централните софийски гробища водата е била на доста високо равнище, а по кварталите улиците са залети от вода. Заради преваляванията тук-там трафикът е усложнен

Над Трън, Пернишко са паднали над 18л/кв.м., стана ясно от информация на " Метео балканс ".

За събота е публикуван жълт и оранжев код за мощен вятър в цялата страна. Очакват се ветрове от над 120 км/ч и мощни дъждове.

В Националния действен център на ГДПБЗН постъпи информация за метеорологичната конюнктура в страната, съгласно която предстоят мощни ветрове и превалявания.

Предвид динамична метеорологична прогноза Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " изпрати до регионалните шефове инструкции за предприемане на спомагателни ограничения, според пълномощията им по член 64 от Закона за отбрана при бедствия, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Допълнителни указания са дадени и на районните дирекции „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " за повишение на готовността при пораждане на изключителни обстановки. За прогнозите са известени и шефовете на ОДМВР в областите с „ оранжев код ".

Снимка: 24 часа

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР