Проливен дъжд наводни жилища и офиси в турския черноморски град

...
Проливен дъжд наводни жилища и офиси в турския черноморски град
Коментари Харесай

Проливен дъжд наводни жилища и офиси в турския град Самсун, пропадна и път

Проливен дъжд наводни жилища и офиси в турския черноморски град Самсун, оповестява Анадолската организация. Валежите започнаха тази нощ там и се ускориха сутринта. Шахтите в града преливат, наводнени са улици, придвижването е затруднено, има паднали дървета. Засегната е и инфраструктура.
Множество подлези в града са цялостни с вода. Екипи на общината не престават работата по отпушване на запушените шахти и отводняването им. Път е пропаднал към 40 сантиметра и е засегнал коли, паркирани там.
Превозни средства са затънали в локви на кръстовището на  автомагистрала Самсун-Синоп. На автомагистралата Самсун-Анкара локви на входовете и изходите на града затрудняват придвижването и има дълги опашки.
Гражданите се пробват да почистят магазините си и да спасят засегнатите транспортни средства. Наводнените зони са снимани с дрон. 
По обяд започнаха интензивни превалявания и в столицата Анкара. Трафикът е нарушен, а по улиците и площадите има огромни локви. Екипи на общината работят по отстраняването им
Турските управляващи предизвестиха за значителни превалявания в 22 окръга в Северна и Централна Турция през днешния ден, осведоми турската телевизия ТРТ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР