Пролетта вече официално е тук, а със затоплянето на времето

...
Пролетта вече официално е тук, а със затоплянето на времето
Коментари Харесай

Три упражнения за топене на мазнините в областта на корема

Пролетта към този момент публично е тук, а със стоплянето на времето няма по какъв начин да не мислим за лятната си отпуска, за морето, и за нас по бански. Тази мисъл постоянно се оказва мъчителна в края на зимата и ни кара да прибегнем до диети, и спорт, с цел да се отървем от непотребни мазнини.

Най-неприятните натрупвания са в региона на корема.

За да се оправим с тях, не стига единствено диета, а са нужни и ефикасни силови извършения. От Eat This, Not That ни припомнят, че затлъстяването в тази област може да се дължи също на стрес и невъздържание с алкохола, тъй че най-добре да ограничим тези два " порока ". А ето и упражненията за плосък стомах, които ни предлагат.

Клекове с тежести

При тях се включват разнообразни мускулни групи от долната част на тялото, сред които са и седалищните - най-голямата мускулна група в тялото ни. Това значи, че като ги натоварим, горим най-вече калории.

Мъртва двигателна сила

Гръбни мускули и бицепси - към този момент сме в горната половина на тялото. Целта още веднъж е да изразходим повече калории, само че и да стегнем латералните мускули на торса. Упражнението още веднъж е с включени тежести, по тази причина е целесъобразно да се извършва бално и точно, с цел да не натоварим кръста. Както и наложително да загреем авансово.

Бърпи

Популярното в доста подготвителни стратегии упражнение цели най-много да усъвършенства издръжливостта ни при кардио тренировки. То включва съвсем всички мускулни групи, като е значимо да внимаваме с вярното осъществяване на всяка част от това сложно упражнение, като работим и върху темпото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР