Пролетта цъфти, слънцето грее, а ретроградният Меркурий официално се завърна

...
Пролетта цъфти, слънцето грее, а ретроградният Меркурий официално се завърна
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий: какво да очаква всяка зодия

Пролетта цъфти, слънцето грее, а ретроградният Меркурий публично се завърна в града . От 10 май до 3 юни Меркурий ще се движи в противоположна посока през знаците Близнаци и Телец, като ще обърка всевъзможни неща, свързани с общуването.

Меркурий прекарва първата половина от ретроградния си ход в родния си знак Близнаци , който ръководи връзката, тъй че се пазете да не кажете нещо, което не желаете да кажете на сантиментална среща или да изтълкувате неправилно известие от колегата. Това може да докара до разочарования и недоразумения, а по време на назадничав Меркурий, заплахата е остро повишена.

На 22 май Меркурий се връща в земния знак Телец, а в неговата компания ще преосмислим какво тъкмо ценим в връзките си и какво си заслужава да да дадем за любовта.

През по-голямата част от този назадничав интервал на Меркурий планетата на романтиката - Венера, ще бъде в дръзкия Овен , което ще ни подтикне да бъдем по-напредничави във взаимоотношенията си и извънредно импулсивни в търсене на удоволствието.

На 24 май планетата на пристрастеността Марс ще последва Венера в Овен, като ускорява мотивацията ни да преследваме желанията си. Енергията на този огнен знак обича да се движи бързо - само че ретроградният Меркурий е време за закъснение на темпото и обзор на положението ни. Ще би трябвало да смекчим горещината на тези планети с спомагателна ретроградна нерешителност, разсъдливост и грижа.

Вижте вашия любовен хороскоп за ретроградния Меркурий в галерията ни:
 Любовен хороскоп за ретроградния Меркурий  Любовен хороскоп за ретроградния Меркурий  Любовен хороскоп за ретроградния Меркурий  Любовен хороскоп за ретроградния Меркурий
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР