Пролетта се завръща. От днес вече няма да вали никъде

...
Пролетта се завръща. От днес вече няма да вали никъде
Коментари Харесай

Пролетта се завръща мощно, градусите скачат до 23

Пролетта се завръща. От през днешния ден към този момент няма да вали на никое място в страната, само че по-чувствително стопляне ще настъпи в средата на седмицата.

Днес над Северна България ще бъде слънчево. Повече облаци ще има над южната половина на страната, само че и там ще остане съвсем без превалявания.

Ще духа до сдържан източен вятър. Дневните температури ще са от към 8 градуса до 13-14 в северните региони по поречието на Дунав, поради множеството слънце там.

През нощта ще бъде съвсем ясно. В Дунавската низина и източните региони към момента ще духа слаб вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат от към минус 5 до плюс 1-2 градуса.

Във вторник към момента ще бъде прохладно, само че слънчево. В източните региони вятърът от североизток ще бъде до сдържан. Дневните температури ще се покачат още малко и ще са от 10 до 15 градуса, към момента с градус-два по-ниски по високите западни котловини.

В сряда заран остава вероятността за слани и негативни температури. Минималните стойности ще са от към минус 3, минус 4 до плюс 1-2 градуса. През деня стоплянето ще продължи и на фона на най-вече слънчево време, дневните стойности ще са от 12 до 17, 18 градуса, за София  до 10-12 градуса.

Слънчево ще бъде в четвъртък. Минималните температури ще са от към нулата до 5 градуса, а дневните - от 14 до 19 градуса.

В петък минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат от 2 до 7 градуса, а дневните - от 17 до 22, 23 градуса. Ще остане слънчево или  с незначителна висока облачност.

В събота и неделя ще остане топло. Минималните температури ще бъдат от 4 до 10 градуса. През деня ще се развива купеста облачност и  тук-там в планинските райони  е допустимо да превали временен дъжд.

Максималните температури ще останат в интервала от 17 до 21, 22 градуса.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР