Пролетта на 2019 г. ще бъде белязана от поредното кралско

...
Пролетта на 2019 г. ще бъде белязана от поредното кралско
Коментари Харесай

Кой ще саботира раждането на Меган Маркъл

Пролетта на 2019 година ще бъде белязана от следващото кралско събитие - раждането на първия правоприемник на принц Хари и Меган Маркъл. Двамата са семейство от към този момент половин година и на всички ни е ясно, че животът им няма по какъв начин да бъде розов и слънчев.

След като връзката им бе призната равнодушно от кралския двор, а Меган стана всеобща фаворитка, един различен проблем остава пред съпрузите - фамилията на Маркъл. Единствено майка й Дория съумя да се приобщи към кралското семейство. Дори повече в сравнение с предполагахме.

Но казусът с бащата на херцогинята Томас и нейната доведена сестра Саманта продължава да е на дневен ред. Сега за основната роля в новото деяние се гласи точно 53-годишната Саманта .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Magazinespain (@magazinespain) на Окт 2, 2018 в 12:38 PDT

Наскоро тя разгласи, че написа книга, в която ще разкрие цялата истина за Меган . Сега към този момент знаем, че тя ще носи името In The Shadows Of The Duchess. Ясно е също, че изданието ще излезе на бял свят тъкмо напролет на идната година, съвпадайки допустимо най-точно с раждането на първата рожба на херцога и херцогинята на Съсекс .

Разбира се, това е изцяло целеустремен ход от страна на Саманта Маркъл, която желае да саботира медийния звук към новото кралско бебе, да злепостави родилката Меган и да насочи вниманието към себе си, написа NewsHub.

 Саманта Маркъл с тежки обвинявания към Меган Маркъл
Сестрата на Меган Маркъл с тежки обвинявания към нея

Какво предизвика офанзивата

Може и думите й въпреки всичко да са просто нечиста сделка , с цел да успее да извлече различен вид дивиденти от създалата се обстановка. Но да изнудваш кралския двор, сигурно не е лесна задача. Да забележим ще й провърви ли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР