Пролетта е време за ново начало и обновяване на различни

...
Пролетта е време за ново начало и обновяване на различни
Коментари Харесай

Купи ново устройство през март с 50 лева отстъпка от цената

Пролетта е време за ново начало и възобновяване на разнообразни аспекти от живота. С разцъфването на цветята и стоплянето на времето, незабавно усещаме прилива на сила и желанието за нови прекарвания и чувства. Стимулът към смяна може да бъде удовлетворен като разнообразим дрешника си, намерим ново занимание, стартираме курс за умеене, което от дълго време желаеме да усвоим, или пък за какво не да се снабдим с нови софтуерни джаджи?

Сега е съвършеният миг за това. Не единствено поради новия сезон, само че и тъй като А1 предлага на клиентите си бонуси през целия месец март, измежду които и ваучер за 50 лв. отстъпка при закупуване на устройство в брой.

Ваучерът може елементарно да се съобщи през платформата за самообслужване Моят А1 - откакто отворите приложението или неговата версия на A1.bg. На началния екран ще ви се появи банера на „ Бонуси на MAX “. Когато кликнете на него, ще се зареди падащо меню, от което може да се избере услуга от профила си, за която да заявите бонусът.

Ваучерът може да бъде употребен онлайн на A1.bg и физическите магазини на телекома, а с него ще можете да купите устройство по желание, като разполагаем на клиентите са смарт телефони, таблети, смарт часовници, преносими компютри и тв приемници на топ марки. Сред предложенията за смарт телефони и смарт часовници са моделите на Apple, Samsung и Huawei, а феновете на малкия екран могат да избират всред Philips, TCL, KIVI и Samsung. Клиентите, които търсят своя нов преносим компютър за работа или безкрайни гейминг прекарвания, могат да избират измежду топ модели от Lenovo.

Освен ваучер за 50 лв. за закупуване на устройство, през целия месец март А1 предлага и други бонуси за клиентите си. Например, клиентите на мобилни услуги могат да заявят безграничен трафик на оптималната скорост в най-бързата мобилна мрежа в България и неограничени национални минути. Тези на закрепени услуги ще имат избор от достъп до 200+ ТВ канала и домакински интернет с до 300 Mbps скорост на събаряне.

Ако един клиент употребява повече от една услуга от телекома, то той ще може да съобщи по един бонус за всяка от тях.

(платено съобщение)


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР