Пролетта е време на промяна не само за природата, но

...
Пролетта е време на промяна не само за природата, но
Коментари Харесай

Любовен календар: Ето кои са най-добрите дни за запознанства през пролетта на 2024 г.

Пролетта е време на смяна освен за природата, само че и за хората. Дните стават по-дълги, а ние от ден на ден се любуваме на слънцето и синьото небе. За мнозина лекият пролетен бриз може да бъде предвестител на значима смяна в живота. 

Не пропускайте най-хубавото време за сантиментални срещи тази пролет. Съветите на астролога Светлана Мишина ще ви оказват помощ да изберете верния ден. 

 обич двойка iStock

Календар за запознанства през март 

По-добре е да запазите 28 март за срещи с прочут сътрудник. Има възможност сред вас да пламнат мощни страсти, което да докара до вълнуващо полово „ странствуване “. 

Спокойно можете да планирате отмора на 30 март. Усвояването на нови познания и умения дружно ще ви остави много свежи усещания. В тези дни има огромна възможност за запознанства, в това число с чужденци. 12 март не е подобаващ за романтика. Днес планирайте отдих с обичания човек.  

Следващите два дни – 13, 14, както и 26 март, са чудесна опция да се насладите на компанията с обичания човек. Скрийте се от шума и суетата в безшумно кафене на маса до прозореца и отделете време за приятна връзка. Вечерта ще бъде сантиментална и обещаваща. 

 обич двойка iStock

На 15 и 16 март прекарайте време с приятелите си. Романтиката почтено казано няма да върви добре тези дни. Не пропускайте предпоследната седмица от първия месец на пролетта. На 18 и 19 март можете да организирате вечер на свещи в уютна атмосфера. Поканете обичан човек на посетители и го изненадайте с кулинарните си умения. 

20 и 21 март са най-хубавите дни за запознанства. Също по този начин обърнете внимание на обичания човек и не забравяйте за благите думи и похвали. Тези дни са идеални за посещаване на красиви места: театри, музеи, художествени галерии, изложения и джаз клубове. Завършете прелестна вечер в ресторант. 

Не забравяйте за 25 март  - първото лунно затъмнение за годината. Събитията и срещите, планувани покрай тази дата, имат късмет да бъдат съдбоносни. 

 обич двойка iStock

Календар за запознанства през април 

Април ще бъде много плевел, тъй че си коства да помислите за проектите за пролетта авансово.  Вторият пролетен месец е богат на събития: 

Ретроградният Меркурий от 2 до 25 април не е подобаващ интервал за интензивности и взимане на значими решения. Планетата предизвиква бързите преценки и реакции, които обаче могат да бъдат неправилни. Слънчевото затъмнение на 8 април е време на радикална смяна и равносметка. 

Хората, родени от 6 април до 12 април (зодия Овен) от всяка година на раждане, би трябвало да се отнасят към тази дата с изключително внимание. От 1 до 4 април Венера е в съвпад с Нептун и е интервал на прочувственост. Има огромен риск от отчаяние в любовта и връзките. За креативните персони този аспект работи като проводник на галактическа сила. 

 обич двойка iStock

От 10 април до 29 април мъжете могат да се почувстват неразположени и отслабени. На мощната половина ще липсва вътрешна сила и възторг. В този миг мъжете няма да са подготвени за решителни дейности, тъй че ще би трябвало да бъдат подтикнати към деяние. Или може би не си коства? 

Небесните събития през април подсказват, че новите връзки може да не продължат дълго, а съществуващите изискват особено внимание. Насочете напъните си към подсилване на връзките и поддържане на връзка, основана на доверие. 

Можете ли да се надявате на романтика през април? Вторият пролетен месец ни дава малко шансове за любовни завършения. 

 обич двойка iStock

2, 28, 29 и 30 април са време за разрешаване на работни проблеми. В тези дни работата с документи изисква изключително внимание заради позицията на ретроградния Меркурий.  6 април е подобаващ ден за сантиментална среща. Когато избирате място, заложете на ресторант с първокласен интериор и празнична атмосфера: свещи, музика онлайн, забавен фон.  13 април е ден за отмора с другари. Отличен избор биха били настолни игри и куизове. 

16, 17 и 18 април - време е да докажете любовта си. Не пестете похвали, правете дарове, подарявайте цветя или изненадайте обичания човек с посещаване на място, където от дълго време сте желали да отидете. Срещата ще бъде приятна и за двамата, в случай че откровено желаете да зарадвате обичания човек и да положите старания за това. 

21, 22 и 23 април - още няколко дни от април, подобаващи за романтика. Приятната атмосфера ще направи вечерта незабравима. Посещение на художествена изложба, галерия или вечеря в уютно кафене ще ви дадат ярки страсти. 

26 и 27 април е добър интервал за деен отдих за двама. Ако сте мечтали да пътувате дружно, отидете на екскурзия за няколко дни.  

 обич двойка iStock

Календар за запознанства за май 

За разлика от април, краят на пролетта ще ви помогне да съживите персоналния си живот. Време е за дълго чакани промени в сантименталните ви връзки. 

4 , 5, 6 и 10 май са страхотни дни за другарски събирания. 12 май пък е ден за събирания със фамилията. Почерпете околните си с домашна баница и изпълнете този ден с обич и грижа за най-близките.  13, 14 и 15 май са отлично време за срещи. Изненадайте обичания човек с извънредно заведение или безценен ресторант. Срещата на този ден ще ви помогне да вдъхнете нов живот на връзката ви. 

 обич двойка iStock

18, 19 и 20 май са дни, които е добре да посветите напълно на обичания човек. Насладете се на компанията му.  

25 и 26 май са удобни дни за взаимно пътешестване. Ако няма по какъв начин да реализирате дълга почивка, отидете на мини уикенд странствуване или организирайте забавна обиколка на родния си град.  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР