Пролетта е прекрасно време да освежите своя дом с живи

...
Пролетта е прекрасно време да освежите своя дом с живи
Коментари Харесай

Освежете своя дом с жива зеленина това пролет!

Пролетта е прелестно време да освежите своя дом с живи зеленина. Съществува голям брой растения, които са подобаващи за напредък в закрити условия, и които могат да пречистят въздуха в дома ви, като отстранят отрови и химикали.

Ето някои от най-хубавите стайни растения, които можете да държите в дома си напролет:

Фикус (Ficus): Фикусът е едно от най-популярните стайни растения. Той има ефектно листообразие и е елементарен за развъждане. Фикусът изисква доста светлина, само че не директна такава. Той е добре подобаващ за филтриране на въздуха в дома.

Папрат (Ferns): Папратите са нежни и красиви растения, които са лесни за развъждане. Те изискват добра мокрота и светлина. Папратите са добре известни като ефикасни почиствачи на въздуха.

Бегония - това е красиво растение с разнородни цветове на листата. То е доста уместно за пролетта, когато в помещението има повече слънце. Бегонията обича да се полива постоянно и да се слага на ярко място.

Спатифилум - това е едно от най-препоръчваните стайни растения за по-добро качество на въздуха. Спатифилумът е доста елементарен за развъждане и може да се развива добре в по-хладни пространства.

Сенполия - това е красиво цъфтящо растение, което е уместно за пролетта. Сенполията обича светлина, само че не прекомерно ярка, и доста вода. Това растение може да направи прелестно допълнение към вашата сърцевина, като прибавя ярки цветове и хубост.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР