Пролетта дойде и всички хора се сетиха, че е време

...
Пролетта дойде и всички хора се сетиха, че е време
Коментари Харесай

Ударна напитка с лесни съставки за бързо изгаряне на мазнини...

Пролетта пристигна и всички хора се сетиха, че е време бързо да смъкват някое килце и да оформят лятното тяло. Тази напитка с изключение на, че ще ви помогне в битката с отслабването, има и спомагателни приноси към здравето ви, като ускорява мозъчните функционалности, подобрявайки паметта, зрението и слуха.

Ключовата съставна част е свеж хрян, богат на витамин С, калий, витамини В1, В2, В6, желязо, магнезий и фосфор. Хрянът форсира метаболизма, понижава умората и в това време подтиква развиването на потребни бактерии в стомаха. Процесът на подготвяне на сиропа е напълно елементарен.

Как да си приготвите сместта?

Ще са ви нужни:

• 125 г хрян

• 4 лимона

• 3 супени лъжици мед

• 2 супени лъжици канела

• 1 малко парче джинджифил, необятно 2 см.

Начин на подготвяне:

Смесете хряна и джинджифила в блендер. Изцедете лимоновия сок и го прибавете. Бъркайте 2-3 минути. Добавете 3 супени лъжици мед и 2 супени лъжици канела. Смесете всичко дружно, до момента в който получите сироп. Изсипете сиропа в подобаващ стъклен съд.

Как да го употребявате?

Приемайте по една супена лъжица, два пъти на ден, преди хранене или физическо натоварване. Правете това в продължение на 3 седмици. След това би трябвало да извършите отмора няколко дни. Няма да съжалявате, резултатите ще бъдат невероятни, написа fakti.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР