Пролетно време с дневни температури от 18 до над 20

...
Пролетно време с дневни температури от 18 до над 20
Коментари Харесай

Синоптикът Петър Янков смая с прогноза, не е истина какво се очаква да е времето през новата седмица

Пролетно време с дневни температури от 18 до над 20 градуса ни чака цяла седмица. Това прогнозира метеорологът Петър Янков, написа Труд бг. Малък Сечко ще подсети за себе си едвам през уикенда, когато се чака намаляване на температурите, дъждове и влажен сняг в другите елементи на страната.

В понеделник ще бъде прохладно. В североизточните региони ще превали дъжд, а в Предбалкана – дъжд и сняг, само че за малко, защото вятърът ще отнесе бързо облаците на изток, над Черно море, уточни Янков.

Температурите след тази хладна вълна ще са малко по-ниски сутринта – от нула до 5-6 градуса.

“От вторник ще стартира покачване на температурите, като през цялата седмица ще се движат сред приблизително 18 и 20 градуса.

Специално във вторник и сряда ще има покачване следобяд до 22-23 градуса в обитаемоте места северно от планините ”, уточни Янков.

В края на седмицата, още в петък, се чакат валежи от дъжд, като събота ще премине нова облачна вълна.

“Това ще донесе сензитивно захлаж­дане и през уикенда се обрисува да вали дъжд и сняг във високите западни полета, в останалата част от страната – дъжд, а в планините – влажен сняг, пролетен, бих споделил, който няма да повлияе на снежната завивка в планините, която ще бъде понижена така и така много през предходните дни ”, заключи метеорологът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР