Пролетен фестивал в подкрепа на ранени и бездомни животни ще

...
Пролетен фестивал в подкрепа на ранени и бездомни животни ще
Коментари Харесай

Организират пролетен базар в подкрепа на ранени и бездомни животни

Пролетен фестивал в поддръжка на ранени и бездомни животни ще се организира този уикенд в експозиционен център Флора. Организатори са Сдружение с нестопанска цел Сърце за животните взаимно с Exclusive BOOK & Exclusive Events.

" Заповядайте на 31.03 и 01.04 от 10 до 20 часа, изберете нещо за вас или ваши близки и подкрепете нашите животинки! Предлагаме украса за Великден, бижута, тениски, стикери, еко торби, значки, картички, магнити и сладкарски изкушения ", приканват уредниците.

" Амая прибрахме от улицата поради отправените закани. Тя се оказа със СПИН, след това инцидентно напипахме сачма покрай корема, а рентгеновата фотография разкри диафрагмална херния. Наложи се по неотложност да оперираме в клиниката към Тракийски университет. И по този начин сметката на Амая стана 500 лева Освен нея непрекъснато обгрижваме към 50 животинки – тестваме, имунизираме, кастрираме, чипираме и намираме домове. Опитваме се да наложим кастрацията като човечен и ефикасен метод за справяне със свръхпопулацията. Надяваме се законите за отбрана на животните да стартират да се ползват. Очакваме по-добро бъдеще за бездомните животинки в нашата страна. И по тази причина имаме потребност от вашата помощ ", се споделя още в известието.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР