Прокурорите в Истанбул поискаха затвор до 46 години за южнокорейски

...
Прокурорите в Истанбул поискаха затвор до 46 години за южнокорейски
Коментари Харесай

Писател закъса жестоко заради сексуална фантазия

Прокурорите в Истанбул желаеха затвор до 46 години за южнокорейски публицист, живеещ в Истанбул, поради изказвания за изтезания. 44-годишният обвинен, разпознат като Уосук Лии, е забъркан по седем разнообразни обвинявания за изтезания и полово принуждение над 22-годишната южнокорейка Ким Йонж. Уосук и Ким споделят жилище в истанбулския квартал Умрание, от два месеца, където Ким е била нападната, изнудвана с голи видеоклипове, държана е гладна и е бита от приятеля си.

Уосук беше задържан през март и занапред следва правосъден развой. В обвиняването обвиненият, който се е срещнал с Ким онлайн, е пътувал дружно с нея до Истанбул и са наели апартамент в Умрание. Уосук е упрекнат в мъчение на жертвата сред февруари и март и набези над нея. Предполагаемите му закононарушения включват полови изтезания и гасене на цигари върху кожата ѝ. Той също е упрекнат, че я е затворил в жилището, където тя е държана гладна. Прокурорите настояват, че обвиненият е унищожил мобилните телефони и компютъра на жертвата и е снимал полово принуждение над нея. Твърди се също, че е заплашил да качи видеоклиповете в порносайтове, в случай че жертвата го напусне. Уосук също е упрекнат в неведнъж удряне на Ким с бутилка парфюм, мобилен телефон и части от разрушен компютър, предизвиквайки фрактури на потърпевшата.

Заподозреният отхвърли обвиняванията и твърди, че половият им контакт е бил в единодушие и дейностите, които съставляват изтезания, са резултат от „ ролева игра със полова фикция “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР