Прокурори в Ню Йорк са казали на адвокатите на бившия

...
Прокурори в Ню Йорк са казали на адвокатите на бившия
Коментари Харесай

Прокуратурата на САЩ може да повдигне обвинения срещу компания на Тръмп още днес

Прокурори в Ню Йорк са споделили на юристите на някогашния американски президент Доналд Тръмп, че имат краен период до през днешния ден да показват дефинитивни причини срещу предявяването на наказателни обвинявания против негова компания, написа в. " Вашингтон пост ".

Според изданието, което цитира осведомени източници, крайният период е мощен сигнал, че прокуратурата обмисля да повдигне обвинявания против " Тръмп органайзейшън " като част от двегодишно следствие.

В петък в. " Ню Йорк таймс " заяви, че прокуратурата може да повдигне обвинявания против " Тръмп органайзейшън " и основния й финансов чиновник Алън Уейсълбърг още тази седмица.

Евентуално покачване на обвинявания би било първи сходен ход в следствието против Тръмп и неговите бизнес действия. Адвокати на Тръмп са се срещнали с представители на прокуратурата в четвъртък, с цел да се опитат да ги убедят да не повдигат обвиняванията. Подобни срещи са нещо всекидневно при финансови следствия и разрешават на юристите да показват доказателства, преди да бъде взето решение за покачване на обвинявания, отбелязва " Вашингтон пост ".

Според адвокати вероятно покачване на обвинявания против " Тръмп органайзейшън " може да докара до банкрут на компанията. Прокуратурата проверява " допустимо обстойно и дълготрайно незаконно държание " в компанията, в това число данъчна и застрахователна машинация и подправяне на бизнес документи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР