Прокурори от Окръжна прокуратура-Перник участваха в обмен за магистрати в

...
Прокурори от Окръжна прокуратура-Перник участваха в обмен за магистрати в
Коментари Харесай

Прокурори от Окръжна прокуратура-Перник участваха в обмен за магистрати в Стокхолм

Прокурори от Окръжна прокуратура-Перник участваха в продан за магистрати в гр. Стокхолм, Кралство Швеция, проведен от Европейската мрежа за правосъдно образование (ЕМСО).

Домакини на събитието бяха Хелена Грюнвалд, заместител административен началник на Националното звено за битка с проведената престъпност при Главния прокурор на Кралство Швеция, и Шарлоте Остерлунд, заместител административен началник на прокуратурата в гр. Хелсингборг.

Анита Джамалова и Аделина Алексиева от Окръжна прокуратура-Перник участваха в срещи с основния прокурор на Швеция Петра Лунд, нейния заместител Катарина Велин, както и с ръководителите на Градската прокуратура и Градския съд в гр. Стокхолм.

Прокурор Джамалова и прокурор Алексиева се срещнаха със структурата на прокуратурата на Кралство Швеция, организацията на работа, подбора на фрагменти и интернационалното съдействие.

Проведени бяха срещи и с представители на Националното звено за битка с проведената престъпност, Националното звено за битка с закононарушенията против околната среда, както и Националното  звено антикорупция към структурата на Главната прокуратура на Кралство Швеция.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР