Прокурор в Софийска районна прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт срещу

...
Прокурор в Софийска районна прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Съдят двама мъже, заканили се с убийство на жена в съдебната зала

Прокурор в Софийска районна прокуратура (СГП) внесе обвинителен акт против двама мъже, заканили се с ликвидиране на жена в правосъдна зала по време навън съвещание. Това оповестиха от пресцентъра на СГП.

На 7 декември 2022 година към 12:30 ч. в постройката на Софийски областен съд обвинените П.Г. и Т.П. се заканили с ликвидиране по отношение на В.П. Това станало, откакто подсъдимите чули, наложените им от правосъдния състав присъди за осъществено закононарушение. Те били наказани на затвор за закана с ликвидиране по отношение на същата жена.

Когато чули, че съдът им постанова ефикасни присъди, декларирали на потърпевшата, че ще я убият в действителност, откакто излязат от пандиза. Жената се уплашила доста и подала сигнал за случилото се в Софийска районна прокуратура.

В хода на следствието е открито, че в нескончаем интервал от време П.Г. и Т.П. са заплашвали пострадалата, тъй като желали дял от неподвижен парцел, благосъстоятелност на умрелия й брачен партньор. Тя подала сигнал и почнало дело по случая, което завършило през декември.

Към момента обвинените изтърпяват наложените им ефикасни санкции по първото дело за закана с ликвидиране, отправена по отношение на дамата. Предстои делото по импортирания в този момент обвинителен акт да продължи в Софийски областен съд.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР