Прокуратурата в Сливен разследва тежък криминален инцидент - тяло на

...
Прокуратурата в Сливен разследва тежък криминален инцидент - тяло на
Коментари Харесай

Мъртвото бебе от с. Коньово е с разбит череп

Прокуратурата в Сливен проверява тежък престъпен случай - тяло на новородено беше намерено в дере край новозагорското село Коньово. Причината за гибелта е тежка черепно-мозъчна контузия. Майката е на 19 години от същото село и живее с родителите си, оповестява Би Ти Ви.

Сигналът е подаден на 7 април от родителите на две момчета, които разкрили тялото на бебето в зарязан двор в селото. Те отхвърлиха да застанат пред камерите ни, само че описаха, че децата им са изплашени и в потрес от случилото се.

Дошлите на място служители на реда разкрили новороденото в дере в края на селото. Тепърва следствието ще покаже дали и от кого е било преместено.

19-годишната майка сама завела служителите на реда до мястото, където е хвърлено тялото на детето.

От Районната прокуратура в Сливен споделиха за Би Ти Ви че тя още не е разпитана, тъй като след раждането била в тежко положение, само че отказала да бъде приета в болница.

Според прокуратурата бебето е момиченце, родено обикновено в деветия месец, а повода за гибелта му е тежка черепно-мозъчна контузия. 19-годишната майка криела бременността си и до деня на случая никой не схванал, че чака дете.

„ Ужасно, несъмнено, по какъв начин, да захвърлиш детето си. Може и да не е тя, други клюки се приказват, че минало едно такси, спряло до къщата, изчезнало таксито “, сподели съседът Милан Андонов.

Къщата на фамилията е затворена, а околните им не са ги виждали.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, следва психиатрична експертиза на майката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР