Прокуратурата в Разград ръководи досъдебно производство във връзка със случай

...
Прокуратурата в Разград ръководи досъдебно производство във връзка със случай
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва побой над 5-годишно момче

Прокуратурата в Разград управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай на упражнено домашно принуждение върху дете. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Административният началник на Окръжна прокуратура - Разград е разпоредил незабавното формиране на досъдебно произвеждане за породена телесна щета в изискванията на упражнено домашно принуждение над дете.

Предстоят разпити на очевидци, назначена е правосъдно - здравна експертиза.

Припомняме, че при инспекция, осъществена на 21 октомври в Разградско, е открито, че по отношение на 5-годишно дете е осъществено домашно принуждение от страна на 48-годишния му пастрок. Мъжът нанесъл удари в региона на главата и тялото на момчето.

Служител от дирекция " Социално подкрепяне " - Самуил изискал подпомагане от полицейски чиновници за извеждане на момчето от вкъщи му.

Детето е настанено за лекуване в МБАЛ-Разград. На 31-годишната му майка са разяснени правата по Закона за отбрана от домашно принуждение и е формиран протокол. Започната е инспекция по чл.131, ал.1, т.5А от Наказателен кодекс.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР