Прокуратурата в Пловдив се самосезира след материал на TrafficNews, в

...
Прокуратурата в Пловдив се самосезира след материал на TrafficNews, в
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Прокуратурата се заема с побоя между мъж и жена на булевард в Пловдив

Прокуратурата в Пловдив се самосезира след материал на TrafficNews, в който съобщихме за побой сред мъж и жена, зародил на бул. в Пловдив. Районна прокуратура-Пловдив разпореди инспекция във връзка със случая, развил се на бул. „ Шести септември “ в централната част на града. Според изнесените данни водачите - мъж и жена, си нанесли удари на пътното платно.
Прочетете още
Проверката е формирана за осъществяване на хулигански дейности при ръководство на моторно транспортно средство. Разпоредено е тя да се извърши от чиновници на Второ районно управление (на МВР).

Припомняме, че читатели на медията ни алармираха за мъж и жена, които се бият на един от най-натоварените булеварди в Пловдив. Те описаха, че мъжът е преследвал дамата с автомобила си по бул. „ Шести септември ”.

Споделят, че сивото ауди, в което се е движил мъжът е преследвало черния мерцедес, каран от дамата по пловдивските булеварди. След гонката и двамата стопират, слизат от колите си и стартират да си разменят удари. От фрагментите предоставени до медията ни се вижда по какъв начин дамата постанова с ритници и плесници мъжа, а той я блъска и също я удря по лицето.

Автомобилите за малко блокирали придвижването по булеварда, като десетки пешеходци и водачи са станали очевидци на протичащото се, като някои са се стекли и на помощ.

Не е ясна повода за проявената експанзия, като читателите ни са на мнение, че най-вероятно става въпрос за персонален спор. След като са се качили в колите си след сбиването, мъжът е траял да следи дамата и разногласието е траял, този път обаче без принуждение като се вижда по какъв начин мъжът изяснява нещо и ръкомаха на свален прозорец, след което потегля.

Срокът за приключването е едномесечен.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР