Прокуратурата в Мюнхен е разпоредила конфискация на имот в Германия,

...
Прокуратурата в Мюнхен е разпоредила конфискация на имот в Германия,
Коментари Харесай

За първи път конфискуваха имот на руски депутат в Германия

Прокуратурата в Мюнхен е разпоредила конфискация на парцел в Германия, за който се твърди, че принадлежи на народен представител от Държавната дума и неговата брачна половинка, поради глобите на Европейски Съюз. Подобен случай се случва за първи път в Германия, заяви вестник " Зюддойче цайтунг ".

Името на депутата попада в санкционните описи на Европейски Съюз от 23 февруари и той е член на Комунистическата партия. То не е оповестено. Твърди се, че руснакът и брачната половинка му имат три жилището в Мюнхен, които до неотдавна са били отдавани чартърен. Според вестника след налагането на глобите от страна на Брюксел двойката е получила общо 10 000 евро от отдаването на парцелите чартърен.

Прокуратурата е образувала произвеждане по съмнение в нарушение на параграф 18 от немския Закон за външната търговия или по-просто казано - на режима на наказания. За такова закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от три месеца до пет години.

Властите конфискуват жилищата, вместо да ги " замразят ". Твърди се, че това се е дължало на обстоятелството, че притежателят е получавал наем, т.е. осъществил е облага. Изданието напомня, че имуществото на руснаците, обект на наказания в Европа, нормално се " замразява ", а не се конфискува, в случай че не допуска генериране на приходи.

Специална работна група, основана от немското държавно управление за използване на глобите на Европейски Съюз, сега ревизира цялата информация, с която разполагат районните управляващи по отношение на имуществото на руснаци в Германия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР