Прокуратурата в Ловеч ще проверява доходите на задържания за катастрофата

...
Прокуратурата в Ловеч ще проверява доходите на задържания за катастрофата
Коментари Харесай

Проверяват се доходите на Начо Пантелеев, има и други луксозни коли

Прокуратурата в Ловеч ще ревизира приходите на арестувания за злополуката с Ферарио Спасов. Това разгласи окръжният прокурор Валентин Вълков.

„ Трябва да изясним, в случай че това лице не работи и няма приходи, от кое място се е сдобил с тази кола. Доколкото знам е карал и други първокласни коли ", разясни той.

„ Няма спънка при събиране на доказателства, които касаят имотното положение на обвинения за злополуката, да бъдат отделени материали, да бъдат предадени на сътрудниците от Велико Търново и да се върви в тази посока “, посочи Валентин Вълков във връзка с имотното положение на обвинения Пантелеев.

На този стадий мярката за неотклонение „ подписка " по отношение на Начо Пантелеев не може да бъде изменена, само че в случай че има смяна в хода на следствието за злополуката, при която почина футболния треньор Ферарио Спасов, може да се мисли и в тази посока.

Според него ударът е станал при скорост доста над 100 км/ч.

„ На този стадий, както е привлечено лицето като обвинено, наказването може да бъде от 3 до 8 години затвор. Ако бъдат открити нови обстоятелства и условия, обвиняването може да бъде квалифицирано по различен състав и да бъде изменена мярката за неотклонение. На този стадий мярката не може да бъде изменена. ", добави той.

Ще бъдат изискани всевъзможни фотоси от камери и ще бъде документирано всичко към пътния случай. Пантелеев е разпитан, само че е запазил правото си да не дава подробни пояснения.

Продължават процесуално-следствените дейности и в границите на последните дни всичко, което е било належащо за изясняване на фактическата конюнктура е направенo. Назначена е и автотехническа експертиза.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР