Прокуратурата ще поиска постоянен арест за собственика на фирма ТАД

...
Прокуратурата ще поиска постоянен арест за собственика на фирма ТАД
Коментари Харесай

Прокуратурата ще поиска днес постоянен арест за собственика на ТАД груп

Прокуратурата ще изиска непрекъснат арест за притежателя на компания " ТАД груп " Иван Тодоров. Според обвиняването най- строгата мярка се постанова, тъй като има заплаха Тодоров да се укрие или да попречи на събирането на доказателства, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Иван Тодоров беше арестуван през вчерашния ден на Летище София. За него беше издадена Европейска заповед за арест. Повдигнато му е обвиняване в кибертероризъм.

В момента той се намира в ареста на Националното разследване и е арестуван за 72 часа. Обвинението е, че Иван Тодоров е подбудил Кристиян Бойков да копира нерегламентирано данни от осведомителната система на Национална агенция за приходите и да ги популяризира в общественото пространство. В подбуждане е упрекнат и комерсиалният шеф на компанията " ТАД груп " - Георги Янков. Той и посоченият за директен причинител на закононарушението Кристиян Бойков са на независимост против гаранция от 20 хиляди лв.. Не е изключено прокуратурата да повдигне обвинявания и против други чиновници на компанията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР