Прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати. От това

...
Прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати. От това
Коментари Харесай

Атанасов: 100% убеден съм, че Живко Коцев не участва в престъпна дейност, на Борисов – няма да отговарям

Прокуратурата се е трансформирала във фабрика за компромати. От това дело, за което толкоз доста се тръби, къде са доказателствата за контрабанда? Това попита пред публицисти ген. Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

„ Сложиха етикет на някакви хора, че били контрабандисти. Не знам дали са такива, тъй като не съм видял доказателства “, добави той.

„ Г-н президента, когато сподели: „ Какъв е този основен секретар, който не знае с какви хора се среща “, може би е прав. Но в същия миг сподели, че в случай че той трябваше да назначава служебното държавно управление, нямаше да назначи Калин Стоянов за вътрешен министър. Какво приказва това? Ще пристигна време и ще стане ясно какви са връзките на Калин Стоянов с тези хора, които назовават „ контрабандисти “, уверен е депутатът.

Ген. Атанасов съобщи, че е на 100% уверен, че Живко Коцев не взе участие в незаконна активност, а на Бойко Борисов – отхвърли да отговори.

„ Подкрепях Живко Коцев поради ген. Атанас Атанасов. Вече ще заобикалям да споделям, че поддържам някого “, сподели по-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР