Прокуратурата пусна под гаранция стрелеца от Своге, който рани двама

...
Прокуратурата пусна под гаранция стрелеца от Своге, който рани двама
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна под гаранция стрелеца от Своге

Прокуратурата пусна под гаранция стрелеца от Своге, който рани двама души след сборичкване при опит за събиране на задължения. Това става след 24-часовото му задържане в петък вечер. Пореден престъпен спор с бързи заеми ли стои в основата на стрелбата?

Милен Евгениев е 44-годишният мъж от Своге, който съгласно прокуратурата прострелял двама мъже пред дома си.

Към формираното следствие е прибавен запис, на който се вижда, че причинителят е стрелял, откакто бил съборен на земята при сборичкване в опит да отбрани брат си от гости пред дома им.

Мъжът е упрекнат за прострелването на двама – те са с фрактура на петата и рана в крайници, настанени в болница без заплаха за живота.
Двама мъже са простреляни при скандал в Своге 44-годишният причинител е арестуван за период до 24 часа
Прокуратурата ревизира дали някой от братята дължи пари на мъжете от другата страна в спора и дали те си търсят от тях бързи заем. Очевидци след стрелбата свързаха простреляните със заложна къща в Своге, ръководена от жена, на име Беата. Самата тя отхвърли да има общо и не пожела да приказва.

Проверява се още кой пръв е почнал спора. Евгениев, който в обществената мрежа се показва като заместник-председател на Сдружение на Русофилите в България е употребил законно притежаван револвер, споделиха за bTV от прокуратурата.

Обвинителят е решил, че не е рисков и го е освободил под гаранция от 2000 лева, споделиха още от окръжна прокуратура. Няма данни брат му Горян да е нанасял пострадвания на някого в сбиването. Обвинението на 44-годишния мъж е нанасяне на телесна щета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР