Прокуратурата обмисля обвинения за фаталния инцидент, при който актьорът Алек

...
Прокуратурата обмисля обвинения за фаталния инцидент, при който актьорът Алек
Коментари Харесай

Обрат: Може да обвинят Алек Болдуин за убийство по невнимани...

Прокуратурата обмисля обвинявания за съдбовния случай, при който артистът Алек Болдуин простреля операторката Халина Хътчинс и рани режисьора Джоуел Соуза на снимачната площадка на уестърна " Rust ", заяви " Мейлонлайн ".

На конференция през днешния ден следователите показаха обществено резултатите от следствието, съобщи Асошиейтед прес. Следователи са разкрили патрона, с който бяха простреляни Хътчинс и Соуза. От снимачната площадка са иззети още две оръжия.

Шерифът на Санта Фе Адан Мендоса сподели, че е прекомерно рано да се разяснява дали ще бъдат повдигнати обвинявания. Той означи, че към 500 патрона са били открити на снимачната площадка. Следователите ревизират и известията за други произшествия със пукотевица. Районният прокурор Мери Кармак-Олтуиз сподели, че следователите не могат към момента да кажат дали случаят е настъпил вследствие на немарливост и от кого в какъв миг.

Според правосъдни документи асистент-режисьорът Дейв Холс е взел един от три револвера, готови за фотосите и го е подал на Болдуин с уверението, че не е зареден с същински патрони. Оказа се обаче, че оръжието е било заредено.

Прокурор Мери Кармак-Олтуиз също сподели пред Асошиейтед прес преди конференцията, че следствието е към момента в ранен стадий, надалеч от дефинитивно решение за покачване на обвинявания. Те обаче не са изключени.

В отговор на въпрос прокурорката сподели, че повдигането на обвинявания не е изключено даже за Алек Болдуин.

" Той е стрелял. Всички разновидности са вероятни на този стадий ", сподели тя и добави, че " никой не е изключен " от вероятно правосъдно гонене, сподели тя, представена от Агенция Франс Прес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР