Прокуратурата няма да пречи на Евгения Банева, ако тя иска

...
Прокуратурата няма да пречи на Евгения Банева, ако тя иска
Коментари Харесай

Прокуратурата няма да пречи на Евгения Банева, ако се кандидатира за ЕП

Прокуратурата няма да пречи на Евгения Банева, в случай че тя желае да води акция за евровота, сподели прокурор Мария Дойчева. Тя посочи, че законът не дава на Банева автоматизирано независимост, в случай че се кандидатира за Екологичен потенциал. Но прокуратурата няма да й пречи при възможни срещи с гласоподаватели.

Спецсъдът взема решение дали да пусне Банева от ареста през днешния ден. Тя счита, че задоволително време е прекарала там. Искането й не е по здравословни аргументи.

Банева сподели, че й е мъчно да си показа по какъв начин ще води акция от ареста. Но пък въпреки това обществото щяло да види какви са изискванията в арестите.

Тя описа, че на 28 декември, по едно и също време, както в нейната, по този начин и в килията на брачна половинка й Николай имало акция, наречена " цялостен тараш " на арестантски диалект. Последвали още няколко такива акции, а по предписание на прокуратурата тя била преместена в друга килия. А " цялостния тараш " Банева разказа като нахлуване на 5-6 индивида, оборудвани с детектори за разкриване на непозволени предмети. Изваждали се всички облекла, храни и обзавеждане.
 Евгения Банева БГНЕС-->
Всички внушения Банева приемала за цялостна неистина, в това число и изказванията, че се организирали хибридни войни сред Коледа и Нова година. Тя изрази подозрения, че в този интервал от време " надали има изтрезнял руснак на територията на Русия ". Освен това не й било ясно по какъв начин от килията някой ще желае леговище в непозната страна.

Ако съм желала да изпратя децата си в Русия, съм имала доста пъти опция да го направя , уточни тя. И напомни, че със брачна половинка й всяка година посещавали Русия по 5-6 пъти.
Прокуратурата разяснява думите на Банева с обяснението, че обвинените нямат обвързване да приказват истината. По думите на Дойчева Банева се възползвала отлично. А експертиза изрично доказвала известия и диалози.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР