Прокуратурата не може и няма да спре да работи. Това

...
Прокуратурата не може и няма да спре да работи. Това
Коментари Харесай

Гешев: Защо сме мафия? Защото внесохме дела, а не думи, както е завета на Апостола ли?

 " Прокуратурата не може и няма да спре да работи ". Това сподели основният прокурор на съвещанието на прокуратурата, което се организира при изключителни ограничения за сигурност в градината на резиденция " Бояна ".

" Защо сме мафия? Защото внесохме каузи, а не думи, както е завета на Апостола на свободата - Васил Левски. Защото взехме решение казуса с телефонните измами. Защото намалихме с над 20% грабежите. Защото спряхме процеса България да се трансформира в сметище. Защото арестувахме наркопласьори, които тровят децата ни ", сподели още основният държавен обвинител.

" Защото за пръв път след демократичните промени от 1989 година повдигнахме обвиняване на настоящ министър и зам.-министър от настоящо държавно управление и на още куп дребни виновници от разнообразни равнища на държавната подчиненост, тъй като в Съда бяха импортирани каузи против лица, които се укриват и мислят, че законът за тях не важи, а се отнася единствено за обществено слабите, които те назовават простолюдие. Това е повода да сме неприятни за неприятните. Това значи, че сме положителни за българските жители и общество - за тези, които ни заплащат заплатите и това е единственото значимо “, добави той.

" Това значи, че си вършим добре работата и уплашихме тези, които не желаят законът да е идентичен за всички и да не се ползва за хора с пари, благоприятни условия и въздействие. " Нормални “ при всичко това са политическите офанзиви и опитите да бъде унищожена Българската прокуратура, въпреки и под прикритието за битка за народна власт. Пътят към Ада постоянно е застлан с положителни планове. Всички ние сме тук, тъй като е достигната алената линия - застрашено е върховенството на правото, неделима част от което е независимостта на Българската прокуратура като част от Съдебната власт “, уточни основният прокурор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР