Прокуратурата излезе с подробности за тежката катастрофа в Панчарево. При

...
Прокуратурата излезе с подробности за тежката катастрофа в Панчарево. При
Коментари Харесай

Прокуратурата излезе с подробности за тежката катастрофа в Панчарево

Прокуратурата излезе с детайлности за тежката злополука в Панчарево. При случая  загина един човек, осем бяха ранени. Седем от потърпевшите са под 19 години. Тежкото произшествие стана на 6 септември към 22:00 часа. Разследването се води под надзора и управлението на Софийската градска прокуратура, оповестява " Нова телевизия ".

По първичната информация автомобил, движещ се по „ Самоковско шосе ” в посока София, в региона на гребната база „ Панчарево ”, навлязъл в насрещното платно и блъснал движещата се там кола. Тя отскочила и блъснала колата откъм гърба.

Загинал е водачът на първия автомобил, а 29-годишна жена, пътуваща с него, е ранена. 

Телесни повреди са получили също 18-годишният лидер на втория автомобил и пътуващите с него три девойки на 17 години, на 14 години и на 18 години. Леки пострадвания са получили 18-годишния лидер на третата кола от случая и пътуващите с него две 16-годишни момчета.

Досъдебното произвеждане по случая е почнало в изискванията на необходимост и се води в Сектор „ Разследване на транспортни закононарушения “ към отдел „ Разследване “ на Столична дирекция на вътрешните работи. Предприети са незабавни дейности за събиране и опазване на доказателства и за определяне на всички обстоятелства по случая, оповестяват от прокуратурата.

Разпитани са очевидци, изработен е оглед на местопрестъпление, приложени са схема и фотоалбум към него, конфискувани са три леки автомобила, протоколите за които са импортирани от СГП в Софийски градски съд за утвърждение. В региона на произшествието видеокамери не са открити, назначени са техническа експертиза за положението на леките коли, съдебномедицинска експертиза на натрупа на умрелия и съдебнохимическа експертиза, предоставена на специалист от ВМА за определяне дали има алкохол и упойващи субстанции в кръвта на умрелия лидер.

Изясняват се аргументите за пораждане на пътнотранспортното произшествие. Предстои да бъдат назначени всички нужни експертизи. Разследването по случая продължава под управлението и надзора на СГП.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР