Проклятието на Боинг отново се прояви. Самолет на Юнайтед Еърлайнс

...
Проклятието на Боинг отново се прояви. Самолет на Юнайтед Еърлайнс
Коментари Харесай

Затъване: Пореден Боинг отклонен заради проблемен двигател

Проклятието на " Боинг " още веднъж се прояви. Самолет на " Юнайтед Еърлайнс " беше пренасочен към Денвър поради проблеми с мотора по време на полет до Париж.

Полет 990 със аероплан " Боинг 777-200 ", трябвало да кацне на интернационалното летище в Денвър, само че екипажът съобщил за проблем с единия мотор.

Самолетът е забелязан да се движи на север към канадската граница, преди да завие на юг към град Колорадо, съобщи " Дейли мейл ".

От " Юнайтед " оповестиха, че полетът се е приземил безпроблемно, като всички 273 пасажери и 12-членният екипаж са невредими. Предприети са ограничения за продължение на полета до Париж.

Инцидентът е следващият удар за изпадналата в усложнение компания " Боинг ", която продължава да се бори с рецесията по отношение на сигурността на самолетите й.
Преди дни основният изпълнителен шеф на " Боинг " Дейв Калхун сподели, че ще напусне компанията за производство на самолети до края на тази година.

Това се случва във време, в което сигурността на
компанията е подложена на критика от мнозина поради зачестилите неизправности. " Боинг " също по този начин сподели, че шефът на подразделението за търговски авиолинии ще се пенсионира неотложно, а неговият ръководител няма да се кандидатира за преизбиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР