Проклятие е надвиснало от Нова година насам над Юлиан Вергов

...
Проклятие е надвиснало от Нова година насам над Юлиан Вергов
Коментари Харесай

Черна магия поболя Юлиан Вергов

Проклятие е надвиснало от Нова година насам над Юлиан Вергов и проблемите му със здравето нямат край. Преди месец артистът бе признат в болница, с цел да се подложи на комплицирана интервенция на десния си крайник. Интервенцията трябвало да се направи още през октомври или ноември предходната година, само че поради натоварената стратегия на Вергов лекарят склонил да я отсрочи във времето. Забавянето обаче се е оказало очевидно съдбовно, щом след хирургичната интервенция звездата от „ Откраднат живот “ към момента не се е възстановил изцяло, написа Ретро.

По няколко пъти седмично Вергов е забелязван да посещава столична болница, като се придвижвал към момента с патерици. Лечението му в клиниката продължавало, защото Юлиан имал потребност от специфична рехабилитация и физиотерапия, с цел да може да проходи още веднъж обикновено. По време на процедурите докторите слагали железна шина на крайника му, с цел да го разтягат и да възвърнат естествените му функционалности. Вероятно лекуването щяло да продължи още известно време, само че артистът не можел да си разреши да отсъства дълго от работата си. Затова още в средата на февруари се завръща на театралната сцена, въпреки и не в най-хубавата си форма.

За него се грижат както жена му Ирина и щерка му Алена, по този начин и правилните му другари Марта Вачкова и Владо Пенев. Вергов се похвали, че Пенев му приготвял обичаната му виетнамска чорба по истинска рецепта и му я носел в болничното заведение, до момента в който траели терапиите му.

В актьорските среди разясняват, че от Нова година насам в живота на Юлиан се нижели единствено проблеми и несгоди. Негови сътрудници подозират, че е станал жертва на черна магия около свадите, в които се забърка в края на 2022 година

Тогава актрисата Диана Димитрова, с която си партнираха в „ Откраднат живот “, показа, че е била пребита от собствен сътрудник по време на фотосите на сериала преди 5 години. Без да посочва име, тя на няколко пъти загатна, че засяга точно Юлиан Вергов. Той от своя страна не реагира на офанзивите нито един път обществено, въпреки да стартира следствие по случая. Неотдавна ПИК заяви, че пред полицията Димитрова е съобщила името на насилника си и е показала Юлиан Вергов за индивида, който ѝ е протегнал ръка.

Миналата седмица пък Диана изригна във фейсбук: „ Страхът е зло, лудо куче. Когато те ухапе, или се насираш, или започваш да правиш интервенции. Столична дирекция на вътрешните работи тръпне в очакване “.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР