Производственият сектор е този, който търси своите нови служители през

...
Производственият сектор е този, който търси своите нови служители през
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Производственият бранш е този, който търси своите нови чиновници през седмицата – от производител на специфични порти до компания, занимаваща се с позлатяване. Световни вериги за облекла, които стъпват на българския пазар също търсят чиновници. Желаещите да се развиват в застраховането или отпущането на бързи заеми също имат късмет да се развиват в тази област.

ЕУРО ДОРС ООД



Компанията е водещ вносител на над 200 модела интериорни, блиндирани, противопожарни и гаражни порти. Предлага качество по-високо от цената. Фирмата е един от водачите в сектора, работим с едни от най-големите строители, вложители и хотелиери. Качеството на продуктите и прецизното обслужване са запазена марка на компанията. Девизът ни е: „ Доволният клиент е гаранция за сполучлив бизнес!!!”

Вижте свободните позиции на ЕУРО ДОРС ООД

ГИФТ ШОП ЕООД



В Invoke осигуряваме благоприятни условия за забележителна и смислена работа, която дава вътрешно задоволство от постигнатото. Ние сме компания, насочена към клиентите, ценим работата в екип и се стремим към съвършенство и професионализъм. Ние въодушевяваме, почитаме, съблюдаваме обещанията – това са нашите съществени полезности, които стоят в основата на структурата Invoke. Компанията употребява най-новата висококачествена технология на позлатяване, което придава на бижуто мекост и дълбока хубост. Нашата компания се гордее да показва последните трендове при кристали Swarovski elements, с искра на най-висока непорочност диаманти.

Вижте свободните позиции на ГИФТ ШОП ЕООД

Кремио ЕАД



Компанията е учредена през март 2001 година със седалище в столицата на България – София. От началото до през днешния ден компанията е променяла няколко пъти собствеността и името си. Местоположението на фабриката способства за това компанията да предлага услуги на мощно конкурентни цени, заради лесната логистика с всички страни на Балканите. Разполага с индустриални благоприятни условия и неповторимо портфолио за района на Източна Европа. Към сегашния миг над 60% от продажбите на компанията са направени в износните пазари, а потребителската мрежа включва повече от 20 страни в Европа, Азия и Африка. Благодарение на неповторимите си индустриални благоприятни условия, извънреден професионализъм и потвърдени висококачествени артикули, КРЕМИО EАД е желан сътрудник при производството на артикули под частни марки за вътрешния и външния пазар.

Вижте свободните позиции на Кремио ЕАД

ARTEC SERVICES Ltd.



Строителна компания с дълготраен опит. Знаем тъкмо какво се изисква и по кое време би трябвало да бъде направено. Гъвкави сме, без значение от сложността на вашите потребности. Помагаме на клиентите да вземат правилите решения. Работим с необятен кръг от клиенти в нефтохимическата индустрия и енергетиката, които оферират атрактивни работни места

Вижте свободните позиции на ARTEC SERVICES Ltd.

PEPCO Poland Sp. z o.o



Европейска верига от магазини с отстъпки, която предлага облекло за цялото семейство. През последните 10 години компанията се развива динамично в Полша и е измежду водещите продавачи на детски облекла и водещ снабдител на декоративни артикули. Дължим триумфа си на дейното присъединяване на чиновниците в целия развой на работа. Европейската верига на PEPCO се състои от 12 000 чиновници.

Вижте свободните позиции на PEPCO Poland Sp. z o.o

КОМЕТА-ІІІ ООД



Компанията е учредена в София през 1994 година и е една от водещите компании за дистрибуция и логистика на бързо оборотни артикули, високоалкохолни питиета, винo, питие, безалкохолни питиета, кафе, вода и други. Фирмата поддържа оптимално продуктово портфолио, съобразено с потребностите на пазара и има богат подбор от над 7000 продукта. Складовите площи, личният автопарк, правилните взаимоотношения с клиентите и най-много способният личен състав разрешават компанията да се утвърди като предпочитан снабдител и добър търговски сътрудник. Поемаме отговорност за дейностите и грешките в професионалния си път. Държим на думата и репутацията си. Обмислените и систематични дейности ни водят към дейно ръководство.

Вижте свободните позиции на КОМЕТА-ІІІ ООД

ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД



Компанията, по-позната посредством комерсиалното си название като Изи Кредит, е измежду най-бързо и сполучливо разрастващите се български финансови институции в Източна Европа. Изи Кредит е измежду водещите компании на пазара на бързи заеми в България и има свои филиали в Румъния, Украйна и Полша. Продуктите на Изи Кредит се оферират към този момент повече от година и в Български пощи. Заемите ѝ се отпускат посредством добре подготвени и стимулирани кредитни консултанти, доста бързо – до 24 часа от поръчката и доста комфортно – в дома на клиента и при минимални условия. Изи Кредит е измежду огромните работодатели в България. В компанията, включително и в интернационалните й филиали, работят над 6300 лица част от екипа, по-голямата част от които са кредитни консултанти. В централния офис в София са заети към 250 специалисти в най-различни области: търговия, маркетинг, интернационален бизнес, човешки запаси, право, финанси, счетоводство, статистика, корпоративна сигурност, осведомителни и компютърни технологии. Компанията разполага и със собствен Кол Център, който обслужва клиентите по телефона.

Вижте свободните позиции на ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД

Kipina Oy



Компанията носи хоу-хауто на Финландия в две посоки. Едното е да оказват помощ на фирмите да се открият в Полша и да ръководят вярно продукцията си. Второто направление е да обезпечава на финландските компании експерти от Полша.

Вижте свободните позиции на Kipina Oy

T and T Global LTD



Компанията е основана в България през 2012 година В началото в нея работят 20 чиновници, с цел да доближат към днешна дата над 100 професионалиста във финансовата сфера. Ние имаме вяра, че огромното преимущество е вярното отношение към нашите чиновници. Правим всичко допустимо за обезпечаването на положителна работна среда, където нашите чиновници да получат най-хубавото образование, с цел да бъдат сполучливи в своята работа. Компанията подтиква своите чиновници с доста положителни бонуси и комисионни. Ако сте положителен, деятелен и стимулиран да работите настойчиво за високи резултати и желаете да се присъедините към екип, от който ще бъдете значима част и желаете да подобрите уменията и знанията си – това е вярното място за вас!

Вижте свободните позиции на T and T Global LTD

Малтери Суфле България ЕООД



Фирмата е част от компанията "Суфле " - международен водач в производството на малц. „ Суфле “ е френска фамилна компания в хранителновкусовата индустрия, която работи в интернационален мащаб. Тя развива активност основно в направленията ечемик, пшеница, ориз и зеленчуци. Тя е най-големият търговец на зърно със фамилни капитали в Европа и участва на интернационалните пазари на зърно посредством филиала си „ Суфле Търговия “. „ Малтери Суфле България “ доставя малц на огромните пивовари в страната („ Молсън Коорс “, „ Карлсберг “, „ Хайнекен “), както и на няколкото локални производители на бира, като търси да развие и експорт (Гърция, Турция).

Вижте свободните позиции на Малтери Суфле България ЕООД

Интеркапитал Груп АД



Компанията е основана през 2009 година за внедряването на нов тип услуга за Република България – услугата CashTerminal. В програмата ни е заложено слагането на платежни терминални устройства в София и в цялата страна. Тези устройства дават на крайния консуматор опцията за разплащане на съвсем всички типове услуги в брой, в действително време, 24 часа в денонощието, през цялата година, а също по този начин и през празниците и почивните дни. Под „ съвсем всички типове услуги” имаме поради заплащането на сметки към българските мобилни оператори, на сметките за електрическа енергия, вода, топлофикация, кабелни малките екрани, интернет снабдители, както и банкови заеми, лизинги, застраховки и други.

Като бързо разрастваща се и новаторска компания, Интеркапитал Груп залага на одобрени в международен мащаб технологии, при които човешкият фактор е редуциран до най-малко и на практика е изключена всяка опция за неточност.

Вижте свободните позиции на Интеркапитал Груп АД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР