Производителят на високотехнологични изцяло електрически автомобили NIO обяви, че първата

...
Производителят на високотехнологични изцяло електрически автомобили NIO обяви, че първата
Коментари Харесай

Първата PSS зарядна станция на NIO в Германия вече работи

Производителят на високотехнологични напълно електрически коли NIO разгласи, че първата PSS (Power Swap Station) станция на компанията в Германия към този момент е подготвена да посрещне първите си клиенти.

PSS станциите на NIO оферират извънредно бърза- за под 10 минути, замяна на изтощени батерийни модули с изцяло заредени такива, като целият развой е автоматизиран, откакто електрическият автомобил бъде паркиран на съответното място. Самото ново оборудване на компанията в Германия е с потенциал от над 100 интервенции на дневна база.

Към края на юли тази година, NIO разполага с повече от 1047 PSS станции, главно на територията на Китай, които са осъществили повече от 11 000 000 подмяни на батерийни детайли. До 2025 година компанията има намерение да усили станциите си до равнище от над 4000 в международен мащаб.

В средата на септември, NIO сглоби в Европа, като това бе реализирано в първото по рода си индустриално оборудване на китайската компания отвън рамките на Китай- NIO Power Europe Plant в Унгария.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР