Производителят на спортни стоки Найки обяви трансфера на Фелипе Коутиньо

...
Производителят на спортни стоки Найки обяви трансфера на Фелипе Коутиньо
Коментари Харесай

"Найки" обяви преминаването на Коутиньо в "Барселона" и след това изтри публикацията

Производителят на спортни артикули " Найки " разгласи прехвърлянето на Фелипе Коутиньо в " Барселона ". Доставчикът на екипировка на каталунците разгласява в уеб страницата си промоция за гратис щамповане на името на бразилския футболист върху фланелки на испанския клуб.

Скоро по-късно обявата беше свалена, само че към този момент беше привлякла голямо публично внимание.

Появиха се съмнения, че може да е станала неточност или уеб сайтът на " Найки " да е обект на хакерска офанзива. Според мадридския " Ас " посланието е излязло на 34 езика, което изключва хипотезата за външна интервенция.

" Фелипе Коутиньо е подготвен да свети на " Камп ноу ". Сдобий се с оборудването на " Барселона " за сезон 2017-18 с името на магьосника ", се споделяше в текста. Посланието сочеше още, че промоцията за гратис щамповане на името на играча е годна до 6 януари.

Миналото лято " Барселона " направи няколко опита да вземе Коутиньо от " Ливърпул ", като получи отводи и на трите си оферти. Според медиите в Испания последното от тях е било за 150 млн. евро. По-късно каталунците оповестиха, че мърсисайдци са поискали 200 милиона.

Бразилецът мина през сложен интервал след трансферната сага, само че в последните мачове заигра мощно. " Не знам какво ще донесе бъдещето. През януари ще знаем какво ще стане през януари ", сподели Коутиньо неотдавна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР