Производителят на акумулаторни батерии Елхим-Искра“ АД е разработил нов вид

...
Производителят на акумулаторни батерии Елхим-Искра“ АД е разработил нов вид
Коментари Харесай

„Елхим-Искра“ разработи индустриална батерия, подходяща за ВЕИ

Производителят на акумулаторни акумулатори „ Елхим-Искра “ АД е създал нов тип модулни решения за съхранение на сила и зареждане. От компанията оповестяват, че новите им артикули са проектирани да подсигуряват сигурността и непрекъснатостта на сериозни и скъпи промишлени процеси и да работят безпроблемно с възобновими енергийни източници.

Основните преимуществата на модулните системи са късите периоди за осъществяване, евтината и надеждна зарядна инфраструктура, степен на преработване над 98%, достъпността на суровините, с които се създава от снабдители в България, сигурността на модулите и ценовото преимущество, пишат от компанията.

Елементите в модулните решения на „ Елхим-Искра “ вид ES OPzS ще бъдат изработвани в индустриални мощности на сдружението. Изградената инфраструктура и тестова база на сдружението разрешава цялостно тестване на решенията, което води до бързо и дейно монтиране и пускане.

Като съществени преимущества на модулните системи са посочени късите периоди за осъществяване, евтината и надеждна зарядна инфраструктура, степен на преработване над 98%, достъпността на суровините, с които се създава от снабдители в България, сигурността на модулите и ценовото преимущество.
Какво съставлява модулната система?
Системата за предпазване на сила от контейнерен вид, която се построява на територията на „ Елхим-Искра “, съставлява персонализирана E-House, в която са ситуирани комплекти оловно-киселинни акумулатори. Проектирана е с акцент върху надеждността на енергийната система, ръководството на електроразпределението и съхранението на сила за поддържане на предприятието и по-конкретно – като аварийна стандартна енергийна система за част от интервенциите на сдружението. 100% от нужната мощ се генерира от личния фотоволтаичен масив с аварийно зареждане единствено в режим на подготвеност.

Продуктът може да се персонализира по отношение на потребностите на клиента с вероятни параметри и ръководство: мощ – от 5 kW до 500 KW; Отдадена Енергия – 20 ÷ 2 000 kWh; DC-DC конвертор 40 ÷ 200kW 850V; AC-DC-AC инвертор ÷ 500kW 850V.

От компанията имат вяра, че в подтекста на продължаващата неустановеност по отношение на наличността и цената на стандартните енергоносители в България и Европа, както и поради сериозните старания за реализиране на „ зелен преход “, упованията на са новите им артикули да бъдат сполучливо въведени на пазара.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинбатерия Елхим-Искра модулни системи ВЕИ модулни решения ПоследниНай-четениЕнергетика 4 „ Елхим-Искра “ създаде индустриална батерия, подобаваща за ВЕИ Хай-тек 476 „ Мъртъв “ спътник от 80-те години падна назад на Земята Финанси 124 След сполучливия Мондиал Катар желае да съживи своя фондов пазар Компании 564 Microsoft ще влага 10 милиарда $ в ChatGPT Компании 25879 Без жалост: Apple дава отговор на рецесията с продажбите с парадоксални цени? Компании 10578 Репресираният Джак Ма се отхвърля от контрола върху Ant Group Компании 5782 Новината за Джак Ма изстреля акциите на куп компании нагоре Пазари 5414 Апетит за злато: 3 страни купиха 55 тона за месец Всички вести
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР