Програмата може да се инсталира и на вече инфектирани компютриKaspersky

...
Програмата може да се инсталира и на вече инфектирани компютриKaspersky
Коментари Харесай

Kaspersky Virus Removal Tool – открива и премахва вируси

Програмата може да се конфигурира и на към този момент инфектирани компютри

Kaspersky Virus Removal Tool е потребен инструмент, когато вирусът към този момент е проникнал в системата

Свързаните към интернет компютри непрекъснато са изложени на онлайн закани и офанзиви със злоумишлен програмен продукт, заради което потреблението на предпазен пакет или най-малко на вградените в операционната система принадлежности за таза цел е наложително.

Когато инфекцията към този момент е проникнала в системата, нормално малуерът не разрешава инсталиране или възобновяване на антивирусните решения. В този случай може да помогне инструментът Kaspersky Virus Removal Tool, който се конфигурира и на инфектирани компютри, даже в режим Safe Mode, и отстранява автоматизирано разнообразни видове малуер – вируси, троянци, адуер, спайуер и други

Програмата се конфигурира елементарно, а процесът на сканиране е доста бърз, без да лишава съществени запаси на компютъра. Достатъчно е да натиснете бутона Scan и антивирусът на Касперски ще стартира да сканира във фонов режим, до момента в който се занимавате с другите си задания.

Ако резултата от автоматизираното сканиране не ви удовлетворява, можете да употребявате режима „ Manual Disinfection ” (ръчна дезинфекция) – той прави изчерпателен разбор на компютъра и по-късно генерира обстоен доклад, който може да се изпрани за по-нататъшна обработка към разработчика на програмата.

Освен това можете да изберете целеви вид данни за сканиране, като по този метод ще ограничите региона за разбор и респ. ще намалите времето за сканиране – несъмнено, в случай че се съмнявате, че съответна област е инфектирана.

В допълнение, налична е опция за повишение на равнището на сигурност до „ High ”, което задълбочава инспекцията и удължава времето за сканиране. Не на последно място, Kaspersky Virus Removal Tool разрешава избор на деяние, когато открие съществуване на болест, от което могат да се възползват напредналите консуматори.

Инструментът на Касперски оказва помощ, когато компютърът е към този момент възпален, само че с цел да държите компютъра си чист, е целесъобразно да ползвате пълностоен антивирус със отбрана в действително – било то от същия разработчик, или от друга компания за сигурност. Програмате е налична за събаряне и прилагане гратис.

Даунлоуд: Kaspersky Virus Removal Tool
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР