Проговори майката на загиналия Дариел, който бе бутнат от баща

...
Проговори майката на загиналия Дариел, който бе бутнат от баща
Коментари Харесай

Майката на загиналото момченце: Страхувах се, че ще ме пребие

Проговори майката на починалия Дариел, който бе бутнат от татко си от мост на река Янтра. 

Това са първите думи на майката Поля Христова след нещастието, разиграла се в нощта против сряда, когато Дилян Мариянов Бетев хвърля 4-годишния си наследник Дариел от моста.

" Детето ми го няма, той го умъртви, хвърли го от моста…Този човек не желая да го виждам ни жив, ни починал ", съобщи през сълзи Поля Христова, написа trafficnews.bg.

Майката е слязла следобяд  пред жилището си, с цел да приказва с медиите. Младата жена съобщи, че се опасява от досегашния си сътрудник в живота Дидо, който по думите й не минавал и ден, без да я пребие.

„ Един-два пъти ме е вкарвал в болница. Единия път имах счупено ребро, а втория - повсеместен срив на тялото. Влачех се по земята ”, показа тя и добави, че не е посмяла да се оплаче от непрекъснатите побоища поради заканите му. „ Заплашваше, че ще ме направи мъртвец ”. След следващия побой преди десетина дни тя решила и избягала, считала да вземе Дариел посредством институциите, само че не събрала кураж.

„ Той ме заплаши, че в случай че ни откри, ще убие и мене, и детето. Въпреки това не съм очаквала, че може да посегне на детето... Чувствам се отговорна, че не взех най-ценното нещо - детето си. Но от боязън не го направих, тъй като знам какво ще следва. Той сподели, че ще ме убие - мен, детето, а по-късно и него.

Обаче той на себе си няма да посегне. Той не е кадърен на това да си посегне. Нека да страдат другите хора към него. Той последните месеци нито ми е внасял пари в къщи, аз бях мъжът в фамилията.

Малтретираше ме, риташе ме, биеше ме. От главата до долу бях обляна в кръв. Какво повече да приказвам за тоя човек? ”, попита тя.

Младата жена описа, че двамата се срещнали във компания. Харесали се, а нейните усеща към Дилян тогава били доста мощни. „ Обичах го, само че в този момент усещам ненавист, злоба. Ако го видя, може и да му посегна аз, с пестник в главата. Той както ми нанасяше удари. След това, което аргументи на личното ми дете, на което съм му дала живот ”, сподели та и обрисува издевателството от мъжа си като цялостен призрачен сън, цялостен пъкъл.

„ Не спираше да ме тормози полово по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с пестник в главата. За мен това беше пъкъл. Идва уикенда - пъкъл, тъй като тогава съм у дома и би трябвало да съм с него ”, описа тя и добави, че Дидо много постоянно е малтретирал и детето си. „ Да, малтретираше го. Беше наследник по дупето. От Закрила на детето идваха в детската градина. Беше предизвестен да не го прави. Случи се предишния август. Тогава от детската градина видели синините и алармирали. Направо не знам тези две седмици, когато аз избягах, какво го е правил. Не желая и да си го мисля. Той е цялостен урод. Пълен палач! Не желая да го виждам.

Да гние в пандиза и да почине там. Това желая аз, да го линчуват ”, показа през сълзи тя. Поля настоя, че до последно ще държи да разбере какво се е случило със сина й. „ Ако той го е направил, няма да излезе от пандиза, наказан е към този момент ”, безапелационна бе тя.

Поля прикани всички дами, станали жертви на домашно принуждение, да подават тъжби „ Да не ги е боязън и да дават сигнали. Аз по тази причина се упреквам ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР