Проговори мъжът, който беше арестуван заради отправена заплаха, че ще

...
Проговори мъжът, който беше арестуван заради отправена заплаха, че ще
Коментари Харесай

Мъжът, задържан заради граната: Фалшива е! Но ако не спрат с ваксинацията на деца, ще станат истински

Проговори мъжът, който беше задържан поради отправена опасност, че ще се взриви на пл. " Батенберг " в София. До ареста се стигна, откакто почнал да буйства и неведнъж направил опит да влезе в спор с хората, които са чакали на опашка пред Народния спектакъл, а при обиск служителите на реда разкрили в него образователна граната.

Откриваме Милен Методиев в Асеновград. Той има три деца и по специалност е интернационален водач.

„ Реплика съм носил, не образователна. Фалшименто е и 20 лв. коства в магазина за оръжия. Аз си я нося в джоба, нито някой съм заплашвал, нито съм я вадил някой да цялостни памперсите. “, споделя пред GlasNews.bg Милен Методиев.

Мъжът на 53 години твърди, че е симпатизант на партия „ Възраждане “, само че не е бил предизвикан от тях да отиде в София в новогодишната нощ. Подкрепя и митингите против коронавирус ограниченията.

„ Целта беше да се съберем българските патриоти пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “ да изиграем няколко бойни хора, само че се събраха единствено 4 индивида. -Въобще не скърбя. “, споделя Милен.

Мъжът не е осъждан преди и няма престъпни регистрации.

" Стига с тая бутафорна граната, в случай че не се спрат, ще има и същински. Господ ги предизвести. Хич не ми пука какво мислят за мене, в случай че не престават да имунизират български деца, ще станат същински. ", закани се той.

В отговор на въпрос не би трябвало ли тази тематика да я оставим на науката и професорите, още повече, че имунизацията на деца е доброволна и всеки родител може самичък да си реши, Методиев отговори, че доброволна била единствено лятото.

Срещу Милен Методиев е повдигнато обвиняване в безчинство.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР