profit.bgТова са най-богатите дами, като класацията е изготвена от сп.

...
profit.bgТова са най-богатите дами, като класацията е изготвена от сп.
Коментари Харесай

Най-богатите жени в света през 2020 г.

profit.bg

Това са най-богатите дами, като класацията е направена от сп. Forbes.

Начело в подреждането е Алис Уолтън, която е една от наследниците на империята WalMart. 70-годишната Алис е единствената щерка на Сам Уолтън, който през 1962 година основава компанията. Днес тя има 54.4 милиарда $.

Втората позиция се заема от Франсоаз Бетанкур-Мейерс, която пък е наследничка и само дете на Лилиан Бетанкур. Богатството ѝ от 48.9 милиарда $ се образува от притежанието на козметичния колос L’Oreal.

 

Третата позиция се заема от Джулия Кох, която наследи 42% дял в Koch Industries от брачна половинка си Дейвид, който умря предходната година. Тя има 38.2 милиарда $.

В топ 5 са още някогашната брачна половинка на най-богатият човек в света Джеф Безос – МакКензи. 50-годишната дама наследи акции на Amazon за 36 милиарда $ и Беате Хайстер (33.3 милиарда долара), която дружно с брат си Карл са наследниците на немската верига супермаркети Aldi.

Следва Жаклин Марс (24.7 милиарда долара), която има 1/3 от империята Mars, както и най-богатата китайка Янг Хуян (20.3 милиарда долара), която е съпредседател на строителната компания Country Garden Holdings.

В топ 10 са още Сузане Клатен (16.8 милиарда долара), която има 19.2% от акциите на BMW, вдовицата на Стив Джобс - Лорийн Пауъл Джобс (16.4 милиарда долара) и Жонг Хуиюан, която притежа  14.6 милиарда $ от фармацевтичната компания Hansoh.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР