profit.bgСъпрузи, прекарали заедно близо 65 години, починаха в един и

...
profit.bgСъпрузи, прекарали заедно близо 65 години, починаха в един и
Коментари Харесай

Съпрузи, женени от 65 години, починаха в един и същи ден

profit.bg

Съпрузи, прекарали дружно близо 65 години, починаха в един и същи ден в старешки дом в региона на Сейнт Луис.

Леглата на Джак и Хариет Морисън са сложени едно до друго в последните им часове, което им разрешава да се държат за ръце, оповестява St. Louis Post-Dispatch, представен от CBS News.

Осемдесет и шестгодишният Джак си отива първи на 11 януари. Хариет, която е на 83 година, умира по-късно денем.



" Тъжна съм. Но знам, че са в мир и още веднъж са дружно ", споделя племенницата им Сю Уаджърнер, която е отгледана от двойката. " Това в действителност беше любовна история за разказ, " добавя тя.

Двойката отива на първата си среща на Хелоуин през 1955 година " Отиват на вечеря и в никакъв случай не се разделят от този ден нататък ", споделя Сю. Двамата се женят към шест месеца по-късно.

Джак и Хариет се срещат, когато тя съпровожда татко си на турне на групата, в която свири. Джак кара рейса, който ги транспортира от концерт на концерт. Двамата менажират V-K Bus Lines, до момента в който отглеждат Сю и двамата си синове.

Преди към година Хариет се спъва, до момента в който разхожда кучето им, счупвайки таза си. Има деменция и е преместена в старешки дом. През септември Джак пада, счупвайки врата си. Той също е настанен в дома, на четири порти по коридора от жена си.

Когато положението на Хариет се утежнява на 10 януари, Сю моли управата на дома да реалокират чичо й при нея. Така двамата си отиват дружно, както са прекарали живота си. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР