Профилактиката, лечението и здравеопазването на животните са важни за нашето

...
Профилактиката, лечението и здравеопазването на животните са важни за нашето
Коментари Харесай

Зам.-министър доц. Неделков: Профилактиката, лечението и зравеопазването на животните са важни за нашето общество

Профилактиката, лекуването и опазването на здравето на животните са значими за нашето общество. За това е належащо академичната общественост в България да продължава да развива специалността, съгласно актуалните трендове. С тези думи заместник-министърът на земеделието доцент Крум Неделков се обърна към преподавателите и студентите от факултета по „ Ветеринарна медицина " към Лесотехническия университет, във връзка отбелязването на 100-годишнината на ветеринарномедицинското обучение в България.

По думите му, днешното събитие е доказателство освен за традициите, които академичната общественост на университета съхранява толкоз години, само че и за високото равнище на просветителната и научна известност. „ Това е празник, който е значим и за мен, тъй като както мнозина от Вас знаят - аз също съм избрал тази сфера за моето професионално развиване ", сподели доцент Неделков, като добави, че ветеринарномедицинското обучение е негова идея.

В умозаключение аграрният заместник-министър пожела нови триумфи и професионално развиване. „ Бъдете уверени, че с престижа и опита си ще продължавате да вдъхновявате от ден на ден младежи, които да избират ветеринарномедицинската компетентност в нашата страна като място за своята бъдеща реализация ", пожела на преподавателите доцент Неделков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР