Професорът от Колумбийския университет Джефри Сакс, председател на коронавирусната комисия

...
Професорът от Колумбийския университет Джефри Сакс, председател на коронавирусната комисия
Коментари Харесай

Шефът на комисията Lancet Джефри Сакс призна, че коронавирусът е създаден в лаборатория

Професорът от Колумбийския университет Джефри Сакс, ръководител на коронавирусната комисия на The Lancet, призна, че вирусът е основан в лаборатория.

Това оповестява планът Truth Over News на вестник The Epoch Times.

Отбелязва се, че Сакс е направил изказване на конференция в Испания, на която е бил поканен от някогашния министър председател Хосе Луис Сапатеро.

ВИДЕО: https://www.theepochtimes.com/china-appeasing-who-chief-lancet-commission-chairman-come-out-in-support-of-lab-leak-theory-truth-over-news_4553893.html

„ Нещо повече, той (Сакс) признава, че за основаването на вируса е употребена американска биотехнология “, сподели ръководителят на плана.

По неговите думи, „ невероятното изобретение “ на Сакс беше изместено на назад във времето от шефа на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус, когато той призна пред почитан европейски политик, че коронавирусът най-вероятно е основан в лаборатория в Ухан, сподели той.

По-рано разследващата общественост на Съединени американски щати разгласява разкрити извадки от отчета до президента Джо Байдън за произхода на ковид.

По-специално, там се счита, че китайските управляващи не са знаели за COVID-19 преди експлоадирането на епидемията.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР