Професор Кристиан Дростен, който е ръководител на вирусологичния отдел на

...
Професор Кристиан Дростен, който е ръководител на вирусологичния отдел на
Коментари Харесай

Професор разкри тайната за успешната битка на Германия с вируса

Професор Кристиан Дростен, който е началник на вирусологичния отдел на Университетската болница Charite в Берлин изясни триумфите на Германия в борбата с ковид . Както е известно, инфектираните в страната към днешна дата са 165 664, само че смъртните случаи са под 7000, а броят на оздравелите е 132 700.
" Вярвам, че в Германия постигнахме доста, започвайки ранна диагностика. Заради което, за разлика от други страни, като индикатор, не сме имали първи смъртни случаи, а първи доказани диагнози. Осъзнаване на това, че вирусът към този момент е достигнал до ншата страна. Ние взехме ограничения и всички се придържахме към тях и се доверявахме на научните данни, тъй че, в Германия обстановката се разви добре и имаше релативно дребна смъртност. Сега можем да си позволим лукса да обсъждаме тематиката за последователно завръщане към интензивна терапия за лекуване на други болести ", разяснява вирусологът, представен от Quorum.
" На Германия гледат с огромно почитание и интерес и задават въпроса: по какъв начин съумяха германците? А това са два значими съставния елемент - ранна и необятно налична диагностика и религия в науката, както измежду политиците, по този начин и измежду популацията. И не разбирам за какво би трябвало да хвърляме това зад борда. Ето за какво продължаваме напред ", добави Дростен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР