Професионални курсове за аниматори в 4 и 5-звездни хотелски комплекси

...
Професионални курсове за аниматори в 4 и 5-звездни хотелски комплекси
Коментари Харесай

Обучават аниматори за хотели, вижте как да се запишете

Професионални курсове за аниматори в 4 и 5-звездни хотелски комплекси провежда Младежки център Пловдив. Обученията стартират от април и са предопределени за младежи от 16 до 29 година

Всеки курс е петдневен и ще се организира целодневно, като в действителна ваканционна среда. Курсистите ще придобият умения да водят спортни шампионати и детски мероприятия, шоу стратегии и нощни заведения, арт ателиета и занимателни игри, танцови и театрални атракциони, модериране на тиймбилдинг и други Обучението по анимация ще даде на младежите убеденост при връзка с разнообразни хора, умения за представяне, опция за изява на персоналните гении и креативност, възстановяване на уменията по непознат език, нови другарства и благоприятни условия за пътешествия и най-много асимилиране на нова специалност и опция за дейна претовареност в сезона в реномирани хотели и ризорти у нас и в чужбина.

Партньор на Младежки център Пловдив в образованията е компания Фън Ауторити- Action Team- една от първите компании за хотелска анимация в страната и водач с 12-годишен опит във водещи хотелски комплекси в  България, Гърция, Кипър и Испания.

Местата са лимитирани. За повече информация и записване: 0888 900676.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР