Професионална съпътстваща програма, изпълнена с конференции, форуми, презентации и демонстрации,

...
Професионална съпътстваща програма, изпълнена с конференции, форуми, презентации и демонстрации,
Коментари Харесай

Научна конференция във фокуса на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2019

Професионална съпътстваща стратегия, изпълнена с конференции, конгреси, презентации и демонстрации, поставящи голям брой настоящи тематики. Всичко това ни дава обещание тазгодишното издание на интернационалните изложби БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, които ще се проведат в Интер Експо Център от 15 до 17 май.

„ Съсредоточавайки се върху иновативността, процесите от последно потомство и потребността от обща професионална платформа, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще съберат за 53-и път експертите и водещите компании от региона на медицината и денталната медицина. За първи път ще се организира тематиката „ ДЕРМА & ЕСТЕТИКА “. През тази година директните изложители са над 220, измежду които компании от България, Германия, Португалия, Хърватия, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия и Унгария. Близо 70 са новите участници. Представени ще бъдат над 980 марката, а демонстрираните нововъведения пред 13 500 експерти – 280.

Втората научно-практическа конференция
за профилактика, диагностика и терапия


Обсъждането на профилактичните, диагностичните и лечебните подходи при хората в млада и зрелост, заляга във фокуса на Втората научно-практическа конференция „ Профилактика, диагностика и терапия в млада и зрелост - цели на актуалното опазване на здравето “. Провеждайки се паралелно с БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ , тя е инициирана от „ Академия Кардиология “ и Арбилис. По време на конференцията ще бъдат прегледани тематиките, засягащи главните цели и профилактиката, варикозната болест, сърдечно-съдовите и метаболитните болести, ритъмни и проводни нарушавания, дислипидемии, ваксинопрофилактика, синдроми и признаци при юноши и млади възрастни, вродени сърдечни малформации, генетични болести, ендокринни болести в юношеска и млада възраст, артериална хипертония, пристрастяване и зависимости, белодробна артериална хипертония, нефрология, затлъстяване, бременност и лекарствени взаимоотношения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР