> Проф. ШишковИ какво се оказа - всички държавни болници

...
> Проф. ШишковИ какво се оказа - всички държавни болници
Коментари Харесай

Известен уролог: Кой дава право на един гном от Нова тв да маскари доказан доктор? Ще се извини ли ла*ното?

 > Проф. Шишков
" И какво се оказа - всички държавни лечебни заведения са с " крадливи " доктори, които източват касата, а в частните лечебни заведения работят светци. Как по този начин сигналите са единствено за държавни лечебни заведения!? Кой дава право на един гном от Нова телевизия да маскари прочут и потвърден лекар от Пловдив, без да е потвърдена виновността му!? Май най-важното е какъв брой заплата взимат докторите, а не по какъв начин лекуват! Никой не споделя, че огромното източване на касата е на високо равнище - шефа на НЗОК, Регионалните шефове на РЗОК, шефовете на лечебни заведения (държавни и най-много частни).

Тук следствия няма! Защото главно занятие на част от публицистите е да лижат задниците на ръководещата партия (независимо коя е тя). Никой не проверява делегираните бюджети, които са най-законовият метод да се прибират пари от лечебните заведения от корумпирани политици! Иначе за какво се назначават правилни шефове на лечебни заведения и се откриват нови и нови частни лечебни заведения?!

Дали същото лайно от Нова телевизия ще се извини на доцент Мануков, в случай че се окаже, че е почтен? Да кипазиш човек без потвърдена виновност - това го има единствено в България! Ето по тази причина дебили бият лекари, сестри и санитари! Да живее простотията! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР