Проф. Ивайло Дичев каза какво предстои у нас след последните

...
Проф. Ивайло Дичев каза какво предстои у нас след последните
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Дичев: Всички партии тръгнаха към избори, гражданството ще бъде на площада

Проф. Ивайло Дичев сподели какво следва у нас след последните вълнуващи политически събития.

Очевидно всички партии потеглиха към изборите. Явно поданството ще бъде на площада. Това порогнозира в предаването " 120 минути " по БТВ културологът проф. Ивайло Дичев. По думите му у нас „ има проблем с партийното строителство. Старите партии са запушени. Там има някакви водачи, които доста мъчно се отдръпват. Затова сега, в който се появи някаква упоритост, някаква сила, тя отива настрана се получава непрестанно пъпкуване на такива партии, които се образуват към някакви водачи “.

" Новооснованата партия на Стефан Янев няма ясна стратегия, единственото, което знаем, е нейното опълчване на военната помощ за Украйна, само че това не е задоволително. Поредният план, за който нищо не знаем въз основа на какво пораждат ", сподели още той, написа novini.bg.

„ Ако имаме осем партии в Народно събрание, несъмнено, че би трябвало непрестанно да се вършат взаимни отстъпки. Ние като общество би трябвало да свикнем, че в действителност ще може леви и десни да са в един кабинет, както в този момент “, добави Дичев. Според него в случай че желаеме тази обстановка да се промени, би трябвало да се промени системата, в това число и изборната.

" В последно време има наклонност да се подменят значимите тематики с маловажни ", съобщи културологът и уточни като образец по какъв начин „ Възраждане “ са се възползвали от недоволството от ограниченията против ковид.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР