Проф. Христо Мермерски е известен агробиолог с две докторски дисертации

...
Проф. Христо Мермерски е известен агробиолог с две докторски дисертации
Коментари Харесай

Илачът на проф. Мермерски срещу Ковид и вируси

Проф. Христо Мермерски е прочут агробиолог с две докторски дисертации зад тила си и десетки книги, отдадени на здравословното хранене и изгодата от целебните български билки. Бил е зам.-министър на земеделието и консултант по биологичните науки. 10 години е работил във Вашингтон, специализирал е в Англия и Германия. Изнасял е лекции в университети в 63 страни по света.

86-годишният доайен на естествената медицина у нас съумя да пребори ковид с твърдоглавие и естествени средства, които е патентовал преди години. Най-полезен в борбата се оказал пробиотикът с чесън и специфичната смес за бронхите. Състоянието на Мермерски било толкоз тежко, че се наложило да викат „ Спешна помощ “. Синът му проф. Йонко Мермерски също паднал в „ клопката “ на вируса. За разлика от татко си обаче изкарал заболяването на крайник.

„ Гледам на вируса като на предизвикателство. Никакви особени медикаменти не съм вземал. Лекувах се по мой си способ. Първо отвявам носа, а по-късно впръскам по четири пъти в двете ноздри от специфична смес. Тя съдържа пчелен клей, пчелен прашец, екстракти от ружа и алое, етанол, както и аромати джинджифил и канела. Не я продавам в аптеките, тъй като фармацевтите желаят този мой артикул да е течен, на капки, да се капва. Аз съм го измислил да се впръсква непосредствено. Половин час откакто съм пръскал в носа, върша 8 впръсквания и в гърлото и лежа по тил 5 минути. Облекчението идва в границите на първите един-два часа. Болестта бързо изчезва. Може и за един ден, зависи от възрастта на индивида и от имунната му система “, разяснява към този момент здравият проф. Мермерски.

„ Билколечението съществува отпреди 5000 година Всъщност една билка работи на редица органи и системи. Билките за нервно заболяване работят на съвсем всички органи и системи. Когато ги обединиш при избрани пропорции, унищожаваш всички вируси “, добавя още експертът по естествена медицина. Той предлага да акцентираме на чай от жълт кантарион, който работи противовъзпалително, нервноуспокояващо, подтиква функционалностите на кръвообращението. „ Хората да ядат колкото е допустимо повече плодове, тъй като имаме доста микроби в организма си “, приканва още професорът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР