Prof. Eduard UhlenhuthЧаст от организацията е била и рускинята Виталия,

...
Prof. Eduard UhlenhuthЧаст от организацията е била и рускинята Виталия,
Коментари Харесай

Главният превратаджия в Германия - виден конспиратор и роднина на българската царица Елеонора

Prof. Eduard Uhlenhuth

Част от организацията е била и рускинята Виталия, както и съдийка от Берлин и някогашен народен представител от " Алтернатива за Германия ".

Главната прокуратура на Германия разгласи, че е спряла опит за държавен прелом в страната. Полицията е задържала 25 членове на крайнодясна " терористична група ", възнамерявала въоръжен взлом на Бундестага, провокиране на революция, офанзива на електроцентрали и събаряне на федералното държавно управление.

Крайната цел на заговорниците е била федералната република да се размени с модела на немското ръководство от 1871 година - империя, наречена Втория райх.

" Подозираме, че е било планувано въоръжено нахлуване против конституционните органи ", разяснява в Туитър министърът на правораздаването Марко Бушман, като загатна за " обширна антитерористична интервенция ".

Освен задържаните членове на придвижването " Граждани на райха " (Reichsbuerger) се проверяват още 27 обвинени, че членуват в незаконната клетка.

Разследващите следва да открият дали са подготвяни дейности, представляващи държавна измяна, уточни прокуратурата.

Групата е била водена от 71-годишния унаследен княз на рода Ройс - Хайнрих Тринайсети, към който заговорниците са се обръщали като " принц Хайнрих ". От същия жанр е българската кралица Елеонора, втората брачна половинка на цар Фердинанд - дядото на Симеон Сакскобургготски.  

Сред обвинените са и настоящ боен, както и резервисти. Част от организацията е била и рускинята Виталия, както и съдийка от Берлин и някогашен народен представител от " Алтернатива за Германия ". Един арест е осъществен в Австрия и още един – в Италия.

Те са обвинени по-специално в " съответна подготовка за принудително навлизане на дребна въоръжена група в немския Бундестаг ", осведомиха прокурорите в известие.

Близо 3000 чиновници на реда са осъществили над 130 обиска в Германия. Предполага се, че групата се е свързала с представители на Русия, само че не е получила утвърждението на Москва.

Руското посолство в Берлин отхвърли да има връзки с извънредно десни терористични групи в Германия. Според събраните данни мрежата, " осъзнавала, че ще загинат хора " и е приемала това като " промеждутъчен стадий, считан за нужен " с оглед " смяна на системата ", съобщи Марица.

Oрганизацията е вербувала последователи, в това число хора от силовите структури на Германия. Тя е била огромна и разклонена – в нея са членували правоприемник на пруските князе, политик, високопоставени военни и бойци от специфичните сили.

" Гражданите на райха " отхвърлят държавния ред, не признават институциите, не се подчиняват на полицията, не заплащат налози и подменят номерата на колите си.

Предполагаемият брой участници в придвижването е към 20 000 в цяла Германия.

Радикалното им крило планува и насилствени дейности за реализиране на задачите на организацията.

Членовете на разрушената през днешния ден група споделят съгласно прокуратурата и редица хрумвания на придвижването Кюанон (QAnon) – крайнодясна тайна организация, основана в Съединени американски щати.

Те са твърдо уверени, че Германия сега се ръководи от членове на така наречен дълбока страна и за " освобождението " на страната е нужна незабавна интервенция на " Алианса " – скрито сдружение с техническо превъзходство над " дълбокото " управление, което да включва държавни управления, разузнавания и военни от разнообразни страни, измежду които Русия и Съединени американски щати.

През пролетта беше разрушиха друга крайнодясна група, обвинена, че е подготвяла атентати в страната и похищение на здравния министър, въвел антиковидните ограничавания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР